O nama

Preduzeće Trampex d.o.o. iz Beograda, Cvijićeva 60/I,  osnovano je 1990. godine. Pretežna delatnost je uvoz i distribucija prehrambenih proizvoda iz Italije i Španije.

Trampex doo je dugogodišnji uvoznik i distributer brendova kao što su: OLITALIA, CALDIROLA, MENATTI, ANTAAR&S, WUBER – BERETTA, GRISBÍ, COLOMBO NEW SCAL, MARCHESI di BAROLO, SCARBOLO , ELPOZO, MOSTOS Y VINOS I S. COOP. DE C-LM SAN JOSE, CELLER CAL PLA, CORDELLA, HALTA, VECCHIO FORNO, MAZZA ALIMENTARI, CALVO, CAPTAIN, PASTA ZARA, LATTERIA SORESINA.

2011. godine proširili smo asortiman uvozom zimnice iz Makedonije pod našom robnom markom MANARI. Radi se o proizvodima kao što su ajvar, pasterizovane paprike, feferoni, šampinjoni i  kornišoni.

Što se tiče naših kupaca, možemo se pohvaliti da se proizvodi koje uvozimo  nalaze u asortimanu  svih velikih trgovinskih lanaca koji posluju u Srbiji.  Izdvojićemo samo neke u kojima je zastupljen naš asortiman: Delhaize Serbia doo, Mercator – S doo, Idea doo, Veropoulos doo,   Metro Cash & Carry doo, PTP Dis doo, Univerexport doo, Trgopromet ad, Višnjica Dućani, CDE S doo – Interex , itd.

Takođe treba naglasiti da već duži niz godina imamo uspešnu saradnju i sa nizom veleprodaja i maloprodaja širom Srbije, kao i brojnim restoranima, hotelima i specijalizovanim distributerima za sektor HoReCa.