Warning: The magic method Math_Captcha::__wakeup() must have public visibility in /home/trampex/public_html/wp-content/plugins/wp-math-captcha/wp-math-captcha.php on line 87
BAROLO DOCG DELLA TRADIZIONE | Trampex
product-image
logo-manari

BAROLO DOCG DELLA TRADIZIONE

0,75l

VRSTE GROŽĐA:
100% Nebbiolo

PROIZVODNI SEKTOR:
Grožđe koje se koristi u proizvodnji ovog vina potiče iz vinograda koji se nalaze na idealno nagnutim brdima, a odlikuje ih tlo uglavnom sastavljeno od gline i krečnjaka, isprepleteno kompaktnim slojevima peščanog kamena i prekriveno kvarcnim peskom i sitnim muljem. Ovi elementi daju vinu čvrstu strukturu, mnogo mineralnih hranljivih materija, živahnu, ali uravnoteženi karakter i izuzetan buket.

ORGANOLEPTIČKE KARAKTERISTIKE:
Boja je granat crvena sa rubin refleksijama. Aroma je intenzivna i postojana sa izrazitim tragovima začina, cimeta, absenta, duvana i divlje ruže. Ukus je pun i elegantan, sa mekim taninima. Pikantna i drvenasta aroma se savršeno kombiniraju.

UPARIVANJE HRANE:
Ova se berba savršeno uklapa uz tradicionalne testenine Langhe s jajima, raviole, crveno meso, račiće, kuvano i prženo meso i divljač. Dobro se uklapa uz sireve od ovčjeg i kozjeg mleka i druge sireve s blagim začinom.

TEMPERATURA SERVIRANJA:
18 ° C

SADRŽINA ALKOHOLA:
14% Vol