

PRŠUT FIOCCHETTO VALTELLINA
FIOCCHETTO VALTELLINA PROSCIUTTO CRUDO
Kruško pršuta, vekovne tradicije iz Valteline, „fiokete“ se dobijaju od dva reza svinjske noge, tačnije od vrha sira i kvrga, a pripremaju se laganom začinom solju, biberom i začinima, koji traje 15 dana, a jednako sporo starenje će proizvodu dati tipičan okruglast oblik i karakterističnu aromu Valtelline.
100% mesa sa odabranih farmi.
Bez glutena
Nema nusproizvoda od mleka
Pakovanje: u komadu 1/1,5 kg, polovina 500/800 gr
Prosečne hranjive vrednosti na 100 g proizvoda:
904 KJ / 215 kcal
9g masti
4g zasićene masne kiseline
0,6g ugljenihidrati
0g šećer
33g proteini
3,8g soli
Uparivanje hrane:
Savršeno se kombinuje uz smokve i sir Valtellina Casera sa čašom crvenog vina. Koje možete naći u našoj ponudi.