product-image
logo-manari

PRŠUT FIOCCHETTO VALTELLINA

FIOCCHETTO VALTELLINA PROSCIUTTO CRUDO

Kruško pršuta, vekovne tradicije iz Valteline, „fiokete“ se dobijaju od dva reza svinjske noge, tačnije od vrha sira i kvrga, a pripremaju se laganom začinom solju, biberom i začinima, koji traje 15 dana, a jednako sporo starenje će proizvodu dati tipičan okruglast oblik i karakterističnu aromu Valtelline.

100% mesa sa odabranih farmi.
Bez glutena
Nema nusproizvoda od mleka

Pakovanje: u komadu 1/1,5 kg, polovina 500/800 gr

Prosečne hranjive vrednosti na 100 g proizvoda:
904 KJ / 215 kcal
9g masti
4g zasićene masne kiseline
0,6g ugljenihidrati
0g šećer
33g proteini
3,8g soli

Uparivanje hrane:
Savršeno se kombinuje uz smokve i sir Valtellina Casera sa čašom crvenog vina. Koje možete naći u našoj ponudi.